30 augusti - Chailatte

Sitter framför tvn och smuttar på en chailatte. Fick chai te av Mikaela när jag tog studenten och det passar mig utmärkt nu när hösten står på tröskeln! Jag tar en "kupa" med te och blandar med 3dl kokande vatten och låter det dra medans jag värmer på 3dl mjölk. Sen tömmer jag i mjölken och rör ihop allt. Det är ju inte så man gör, men jag tycker att det blir gott och för att få till den extra sötman så tillsätter jag en klick ljus sirap. Mums!

Nog om te! Jag pratade nyss med Tommy om höstens innebandy. Han spelar ju i Jemtland innebandy (Ja, laget stavas med e och inte ä) och deras första hemma match är i oktober. Gissa om jag längtar! Jag är inte den största sportfantasten, men jag riktigt gillar att titta på hans innebandymatcher. Inget annat, haha!
Hoppas ni Jämtlänningar stöttar JIB denna säsong och följer deras matcher! Annars får ni skämmes!

Nej, jobb hela dagen imorgon och avslutar med ett möte på kvällen. Återkommer imorgon kväll med förhoppningsvis en bild på magen då jag går in i vecka 25.
Natti!

30 augusti - MVC

Tänk att idag har jag jobbat hela två timmar! Hur skönt som helst. Kände att det räckte med två timmar idag, sen fick jag mer ont. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta på bussen imorse för jag hade så jädra ont. Känslan är ont som mensvärk, men sen har jag fått så kroppen blir rastlös. Känns ungefär som att jag står under ett vattenfall och ska försöka hålla upp kroppen fast den bara vill springa åt olika håll, plus ont i bäckenet. Jävla oflyt det där!

Hade tid hos MVC idag och allt var jättebra förutom foglossningen. Ser ut som att jag kommer att bli deltidssjukskriven. Om inte så vet jag inte vad jag gör!
Sen så fick vi tider till föräldragrupp och gissa om jag längtar! Jag vet inte varför, men jag tycker att det ska bli jätte kul att få träffa lite andra blivande föräldrar och se vad gruppen har att säga.

Nu ska jag laga middag och mysa med familjen.

29 augusti - Open water

Så var kvällen kommen.
Blev less ett tag och tog tag i att städa min badrumshylla så jag kan hitta igen mina saker. Eller saker och saker, mina bebisar som Tommy brukar säga, haha. Blev iallafall välstadat.


Snart ska jag gå och tappa upp ett bad till mig och Tommy så ska vi bara mysa och spela spel fram tills klockan 22 då "Open water" börjar på 6an. En film jag kan rekommendera att se denna kväll. Iallafall om du inte snart ska utomlands och bada i havet, heeh.

29 augusti - Äntligen!

Äntligen har vi fått tillbaka våran dator! Det visade sig att det var lite värre än vad vi först trodde. Några trojanska hästar kom på besök efter att vi gått in på The piratebay och stängde av allt. Men nu är våran dator frisk och vi lyckades rädda det mesta i bild -och musikväg.

Igår hade jag en hemma dag då jag hade så ont att jag knappt tog mig ur sängen. Måste gå och titta på ett sånt där bälte snart så jag kan hålla mig på benen och få jobba.
Hur som helst. Det är galet vad mycket skit det är på tv när man är hemma och inte har någonting att göra!

Idag har det också blivit en lugn dag hemma, fast med hela familjen samlad. Tommys föräldrar kom på fika och sen efter det min mamma och moster. Där emellan så har jag haft några tjej minuter och färgat ögonbrynen och pillrat med naglarna.

Nu ska vi barnsäkra skåpen. Vi har en liten klåfingerapa ibland oss! :)

27 augusti - Paus

Ja, det är fortfarande en bloggpaus pga. att datorn inte är färdig än. Sitter just nu hos min fader och inväntar bussen hem till min käraste..SÄNG. Jag är sten trött och vill lägga mig och mysa med täcket och titta på How i met your mother.

Hur mår jag då? Jo, bebisen gör volter och boxar var och varannan minut och har sammandragningar lite då och då. Därför har jag ont i magen några gånger om dagen. Var precis ute på en promenad och gick lite snabbt så då fick jag ont av foglossningen. Men jag är ändå på toppen humör och mår bra med tanke på vad som ska komma om bara 15 veckor och 4 dagar (Som det är tänkt iallafall).

På måndag börjar jobbet igen och jag får mjukstarta med endast 2 timmar jobb! Sen är det dags för barnmorskan och titta till bebis och titta hur med blir med mammadagarna framöver.
Angående jobbet så ska jag vara ärlig och säga att jag faktiskt har saknat attt jobba! Ska bli så kul att få komma tillbaka och göra det som man älskar.

Nu ska jag krypa ner i soffan mellan pappa och plastmamma.

20 augusti - Tommy

Sitter på systers dator nu. Kommer inte att skriva först än efter helgen då det kom några hästar på middag igår på våran dator. Så den håller på att fixas nu. Glad familj!
Hur som helst, idag är det Tommys födelsedag också så vi ska fira honom.

Ha en bra helg!


19 augusti - Torsdag

Orkar inte skriva idag. Imorse var vi på dagis med Saga som sköter sig jätte bra. Hon har verkligen hamnat på en bra avdelning! Efter dagis så drack vi kaffe med svärmor, gick så promenad och sen somnade vi alla tre, jag, Saga och Tommy i Trångsviken. Tack vare våran powernap så blev vi bjudna på middag:)

Nu ska vi ha myskväll med Karl och imorgon fyller mitt hjärta år!

18 augusti - Tagen på bar gärning

Saga satt och lekte själv på sitt rum. Till sist så blev hon misstänksamt tyst så jag tog kameran och smög in och möttes av den här synen. Hon själv däremot såg inte ut som att hon trodde hon skulle bli upptäckt när hon slet ut sin garderob, haha. Jaja, bara till att städa nu.


Ni glömmer väl inte att titta på Livet på BB ikväll kl 21'00 på 5an? Jag själv ska bunkra upp i soffan med fruktsallad och te. Det programmet får man inte missa!

18 augusti - Vecka 23

Vecka 23

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför livmodern. Nu är bebisen så stor att du kanske kan se den röra på sig under dina kläder!

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel. Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.


Alltså är våran knodd ungefär lika stor och väger lika mycker som ett kaffepaket!
Tiden går fortare och fortare


18 augusti - Dagis

God eftermiddag!
Är precis hemkommen ifrån svärmor där vi blev bjuden på lunch. Eller ja. Jag åt allt och Tommy fick ingenting, haha.
Imorse så skolade vi in lilla Saga på dagis och det gick jätte bra! Var ju visserligen första dagen, men hon är ju världens snällaste och lugnaste barn och har ju inga problem alls med andra barn. Goa dagisfröknar och allt sånt var det där också. Kändes bra:)

Nu ska vi vila lite så man orkar med resten utav kvällen. Får skriva mer sen.

17 augusti - Bebismys

Jag har fått snusat på bebis ikväll! Martin och Fia var hos bror med sin lilla son Oliwer, snart en månad. Världens sötaste lilla knoddas och det var så mysigt att få hålla honom. Till och med Tommy smälte och höll honom lite extra länge:) Nu vill vi att våran son ska komma!! ♥

Hahaha-HA på mig. Jag glömde kameran hemma och därför kan jag ej servera bilder från kvällen. Var iallafall en massa folk och barn där, och bror och Mirran hade bakat jätte gott.

Blev en bra dag tillslut, ser fram emot de kommade. Livet är underbart!
Nu ska jag göra fruktsallad och mysa med min egna herr Larsson.

17 augusti - Kalas

Har haft svärmor och hennes döttrar samt kompis på besök. Skönt tycker jag och Saga blev mer än lycklig!
Tommy kom precis hem så nu ska vi fixa lite och sen ska vi in till stan för att fira storebror min. Så det är ungefär vad som hänt och kommer att hända den här dagen. Kanske blir ett inlägg när vi kommer hem med lite bilder från dagen.

Ut och passa på att njuta av vädret!

17 augusti - Kära bror

Fick sovmorgon idag till hela klockan 10,00! Dock håller vi alla här hemma på att bli lite tussig så idag blir det en lugn dag och vila på sig. Solen får skina hur mycket den vill!


GRATTIS STOREBROR DITT GAMLA HELVETE PÅ 30 ÅRS DAGEN!
PUSS!



16 augusti - Snart sprängs jag!

Så jäkla MÄTT! Precis smällt i mig en skål med fruktsallad för jag vart så sötsugen och nu kommer smällen..en spy-mätt mage! Får skylla mig själv men det var absolut värt alla godsaker i den skålen. Nu har jag fått för mig att jag ska dricka en kopp te också, men tror inte att bebisen vill trängas med en magsäck som fan snart är större än den själv, haha.

Blivit klent med uppdatering idag. Gick runt och myste här hemma och njöt av det fina vädret på balkongen. Sen kom Tommy hem så jag bjöd honom på lunch och efter det så har jag ringt lite ärenden och pysslat på.
Efter att Tommy slutade så åkte vi in till stan för att mata kylskåpet som nästan börjat eka. Efter shopping så blev det middag och mys hos mamma och nu sitter vi här. End of the day!

Nu ska jag krypa ner bredvid Tommy och titta på how I met your mother.
God natt!

16 augusti - Klarblå himmel och jordgubbar

Hörröni! Det är sol ute och JAG har semester. Kan det bli bättre!?
Vinkade halvdött av min sambo imorse då han ska jobba så nu ska jag ta det lugnt och bara njuta utav dagen. Sola blekis ansiktet lite.

Mår mycket bättre idag iallafall. Tvingade i mig korv och spenat igår och senare en stor kopp med te. Efter allt det så mådde jag jätte bra!

Nu blir det frukost. Jordgubbar, persika och te.


15 augusti - 17 veckor kvar.

Att en graviditet kan vara så krävande. Har legat och kallsvettat, skakat och hulkat de senaste 3 timmarna och ber för att det ska gå över, NU. Det får räcka nu. Antingen så har jag ont av foglossning eller så spyr jag. EN sak räcker! Nu vill jag må bra och njuta utav den tid det är kvar med gose magen min.

Pappa och plastmamma har kommit hit för att bjuda oss på middag. Det är föräldrakärlek!

15 augusti - Söndag

Godmorgon!
Sol, blåst och snart blir det fotboll. Dagens söndag!

Igår spelade jag och Tommy FIFA med Kimmen och Karl. Till sist ville jag inte spela mer för Tommy bara skrek hur jävla dålig jag var. Det är kärlek det, näe.
Senare så tittade vi på nya Karate kid and I LOVE IT! Den går på bio nu så jag rekommenderar verkligen att man ska lägga pengarna på den.


14 augusti - 22+4

Vecka 22+4
Våran lilla kille har växt ganska mycket på bara 2 veckor!


14 augusti - Stadsvandring

Hemma från en dag på staden med Marielle. Fikade på pause, tittade efter ett par hyggliga leggings till min fetmage och fyndade temuggar på indiska. 4 timmar gick och sen blev jag less på stadsvandring!

Fixade iallafall bilder på magen nyss som kommer upp senare idag. Nu ska jag rota igenom kylskåpet och se vad som finns där :)


2 muggar á 49:- på Indiska

13 augusti - Maria Montazami

Jag hittade Maria Montazamis blogg. Min kväll är räddad!
Älska Montazami!

13 augusti - Trött

Blev slagen av en otrolig trötthet när vi kom hem idag som inte vill släppa. Ligger i soffan och slöar och tror att jag ska flyta iväg för det är så otroligt varmt och kvavt i lägenheten!
Hur som haver så fick vi besök utav Foppa när vi kom hem. Blev en tacosmiddag på tre och tröttheten blev knappast bättre av att äta sig dömätt på tacos, haha.
Nu är Kimmen och Karl på besök. Som vanligt så går tvspelet på högvarv :)


Kimmen, Tommy och Karl. Tre utav världens mest störda killar!


13 augusti - Förlossning och foglossning

Fredag den 13:e. Det märks..
Kom precis hem från förlossningen. Blev tvungen att åka in då jag haft en riklig smärta, ungefär som mensvärk x3, sedan igår. Dom klämde och kikade lite, och allt är bra med vår lilla kille iallafall. Visade sig dock att jag har foglossning. Mycket smärtsamt, men som tur är så kommer det och går än så länge bara.
Hellre foglossning än att det var på gång att komma ut en knoddas nu :)
Foglossning kan ni läsa om här.

Nu ska jag duscha varmt och ta det lugnt för att se om det lugnar ner sig.

12 augusti - Färdig med städning

Nu orkar jag inte fixa mer. Nu får bloggen se ut såhär tills jag orkar göra någonting vettigt med designen.

Blev en jäkla städning idag! Dammsög, dammtorkade och plockade undan en massa, så nu ser lägenheten ren och fin ut igen. Men torka golvet orkar jag inte. Jag avskyr att torka golv!
Efter städningen så kom Tommys mor och två systrar på besök. Blev fika och prat om husköp. Jag är eld och lågor över att skaffa hus nu!! En trea är förlite utrymme för mig. Nu har jag ju inga fler rum att pyssla med, haha!

Glömde bort att ta före bilder på hemmet, men ni får se hur rent det blev iallafall!



Rent och fint, precis som jag vill ha det! Ska be Tommy ta kort på magen ikväll så får vi se om den växt någonting på två veckor. Isåfall kommer den upp imorgon.

12 augusti - Ombyggnad

Håller på att fixa en tillfällig design till bloggen, så håll ut när det uppstår konstigheter här.

/Cheifen

12 augusti - Nattligt besök

Tack Emie för din kommentar om "We're not alone", nu känner både jag och Tommy oss mindre tokig faktiskt :)
Däremot är vi ännu mer säker nu på att det är någonting som inte stämmer här hemma. Inatt vaknade jag av ett konstigt ljud i lägenheten igen. Denna gång lät det som ett gällt skrik, ungefär som en griskulting när dom skriker. Jag flög upp ur sängen och sprang in till Sagas rum då jag trodde det var hon som hade fastnat eller gjort illa sig, men hon sov och såg helt obesvärad ut. Efter det så var det helt tyst i lägenheten.
Jag håller på att bli tokig här hemma! Jag måste snart få hit någon som tittar till lägenheten för mitt psyke orkar inte att vakna på nätterna och höra ljud som inte existerar. Sist jag vaknade så trodde jag att det var morgon för det lät som att Saga kröp på sidan av sängen, men när jag slog upp ögonen så var det mörkt ute och Saga sov i sin säng.

Vi måste nog flytta snart.

12 augusti - Ont i magen

Godmorgon!
Blev inte så mycket till sovmorgon idag. Tommy ska få leka lite med lillan så ska jag dammsuga och dammtorka lite. It sucks att ha svarta möbler när man inte orkar dammtorka varje dag!

Inatt hade jag svårt att somna igen. Hade ont, ont, ont i magen! Enda som hjälpte var om jag stod på knä och lutade mig framåt. Läste i min babybok att det kan ha varit förvärkar eftersom dom brukar komma runt den här perioden. Men vad vet jag? Jag har ju aldrig gått runt med kidow i magen :)

Nej, nu måste jag dammsuga.

11 augusti - Vecka 22

Vecka 22

Bebisen: Barnet är nu cirka 26 cm och väger cirka 450 gram och lägger nu på mer än 70 g i veckan. Bebisen har fått sitt eget möster av sömn och vakenhet och det är drömsömnen (REM) som dominerar. Jämför inte din bebis rörelser eller aktivitet med andras bebisar. Redan nu är ditt barn unikt och har en egen personlighet.

Hittade en jätte frän 3D video från insidan magen på babycenter:
http://se.babycenter.com/video/pregnancy/weeks-21-to-27-pregnancy/

Om en halvtimma börjar mitt favoritprogram på 5an; Livet på BB :)



11 augusti - We're not alone

Idag kommer Tommy inte hem först än sent vilket betyder att det kommer att hinna bli svart ute och inne innan dess. Just den biten med att vara hemma i mörkret har blivit jätte jobbig på sista tiden då vi börjar tro att vi inte är ensamma här hemma. Låter så jäkla fjantigt, men Sagas leksaker har börjat spelat av sig själv på kvällen när hon sover och dörrarna har börjat rört på sig osv. Dessutom så ibland när man går in på Sagas rum så kan hon bara stå och stirra i ena hörnet på ingenting.
Vi har faktiskt försökt att gått runt i lägenheten på natten och bara tagit kort på ingenting för att se om det är något avvikande på korten, men NADA. Så numera går jag inte in i ett rum som inte är tänt på kvällarna. USCH!

11 augusti - Första doppet

Hade otroligt svårt att somna inatt. Lillkillen har sparkat och gnesat så hur jag än har legat i sängen så har det gjort ont i magen. Lyckades somna runt 4 tiden och vaknade vid 9 imorse och fick ta en varm dusch för att försöka lugna ner lillen där inne eftersom han fortfarande höll på att möblera om så att magen värkte.

Vårat svenska väder blev ju riktigt bra nu på eftermiddagen så vi tog med oss Saga och gick till badplatsen här i Nälden för att ha picknick. Själva picknicken i sig var inte så intressant för Saga, utan det plaskande vattnet på sidan som var jätte roligt! Slutade med att jag fick kavla upp shortsen och hålla i henne för hennes första dopp i sjön. Självklart glömde vi kameran hemma!!

Nu sitter jag, mästerkocken som jag är, och tittar på recept hur man lagar korvstroganoff. Blev så himla sugen på det idag! Får hoppas på att Tommy bränner tungan och tappar smaken ifall det skulle smaka fruktansvärt, hehe.

10 augusti - Tackkort

Ikväll fick lägenheten en chock. Vi gick från att vara uttråkad till att sortera räkningar och papper i olika pärmar. Efter det så behövdes ett ställe för att ha pärmarna och då blev det en städning av garderoben i hallen som endast innehöll skit. När det blev klart så behövdes vissa saker ställas ner i byrån i hallen som också innehöll skit, så den fick sig en rensning med. När vi sedan går in på Sagas rum så ser vi att rumpnissen bajsat i sängen så den behövdes fixas. 2 timmar senare så VOILA, 6 kassar fulla med skräp som skall slängas.

Pappa och Eva kom och fick oss att avsluta vårat "hårda" arbete med lite kaffe och tårta. Deras besök fick mig att komma ihåg att jag ska ta mig i kragen och även fixa tackkorten från studenten när jag väl är igång. När jag nu ska ta fram dom ut garderoben som var full av skit så inser jag att vi har lyckats slänga dom. Så nu sitter jag i soffan och är JÄTTE sur och har ingenting att göra istället. Jag vill vända upp och ner på hela stället.

10 augusti - Picknick

Tisdag tisdag, vilken härlig regnig tisdag!
Idag när vi slog upp ögonen var klockan 10(!!). Saga gav oss lite sovmorgon och tacksamma är vi för det. Går inte att sova på nätterna för det är så jädrans varmt. Spelar ingen roll om vi har fläkten eller fönstret öppet, det blir inte svalare för det!

Efter frukosten packade vi lite fika och tog en tur med bilen för att ha bil-picknick. Efter det så blev det en sväng till svärmor och nu sitter vi hemma. Funderar på om jag ska fixa fruktsallad och lägga mig i sängen och titta på film. Tommy har ju ockuperat tvn för att spela tråkspel.


Lampan vi fyndade igår och Saga i min gamla sjömansklänning hon hade på sig idag.


9 augusti - Wincent

Gick jätte bra hos barnmorskan idag. Gått upp hela två kilo under graviditeten vilket känns lite lite. Hade nog vägt lite mer om jag inte spytt som en fontän inatt.. Verkar inte tåla mjölk i någon form alls snart.
Våran trevliga barnmorska överraskade med att vi skulle lyssna på lillkillens hjärta idag också. Blev alldeles varm i hjärtat när jag hörde de små dunken från hjärtat blandat med alla sparkar. Till och med Tommy såg ut att smälta lite extra när ljuden kom fram :)

Efter barnmorskan åkte vi in till stan och fixade bankärenden och handlade lite pärmar samt fyndade en jätte fin lampa för halva priset. Nu inväntar vi kvällen för att få se hur den lyser upp hörnet i vardagsrummet.

Ja just! Idag kom vi fram till ett namn till våran son. Bara att vänta och se om han ser ut att vara en liten sådan vilket jag absolut tror. Det bara är så! Hans andranamn blir Wincent iallafall och förnamnet kommer att avslöjas senare.

Nu, two and a half men.

8 augusti - Sommar med Ernst

Tänka sig! Har inte ens behövt flyttat mig från Nälden idag. Precis efter inlägget så meddelade svärmor att dem skulle komma på besök. Tuuur! då behövde jag inte hålla på att fixa med kläder för att visa mig ute. I den här värmen så vill jag helst gå naken med en fläkt framför, annars blir jag inte sval!

Jaja som sagt. Stannat i Nälden och tittat på tv och pysslat lite hemma. Tog bort Sagas lekhörna och flyttade den till hennes egna rum. Stortjejen har ju ett helt eget rum att leka i. Snart måste hon dock dela med sig och inte vara så egoistisk som hon kan vara, haha.
Tittade på Sommar med Ernst idag också (mmmm). Han är som en Canada goose jacka, varm och mjuk. Kom med ett jäkla bra tips till middag som jag självklart ville göra. 2 timmar senare satt jag och åt min bacon inlindade potatis a´la Ernst.

Nu måste jag duscha av mig med kallvatten. Blir ju så jäkla varm av värmen.

8 augusti - Skit sol, skit söndag

Trodde jag fick semester i fredags men skulle jobba på lördagen ;pppPPppPppP
Skämt åsido.. Nej, jag tog tag i kragen och ställde upp för en kollega och jobbade en extra dag. Vadå?! Solen skulle ju skina på söndag med. Tji fick jag.
Nu har jag äntligen semester och hamnade direkt i soffan utan att ha något att göra. Saga sover och Tommy spelar tvspel. Om inte jag får något att göra snart så kommer jag att bli sjuk och måste ta 3 extra veckor semester. Ska tjata på Tommy att vi ska åka och hälsa på hans familj istället.

Imorgon blir det besök hos barnmorskan. Ska bli intressant att se vad hon har att säga. Sedan blir det banken och lite fika med lillasyster. Ska även försöka tvinga henne att spendera en natt i Nälden. Som om det skulle gå..

5 augusti - Magen


Detta var visserligen vecka 20+1. Blir ny om några dagar.
Mikaela har kommit hem från Rhodos (äntligen) och blev chockad över
vad magen växt på bara en vecka! Så det går undan nu och det känns.
Nu är det bara 18 veckor och 5 dagar kvar! Kärlek


4 augusti

Mycket bättre dag på jobbet idag. Lillen har lugnat ner sig lite och nu spänner det inte lika mycket i skinnet, så nu känner jag mig inte som ett vandrande lusthus. Sedan så har allting funkat galant och alla krånglande saker har fixats till. -Bra dag!

Hela kvällen har jag tillbringat med min plastmamma. Hon lagade pannkakor och köpte en gravidtidning till mig. Blev en promenad och tjejsnack framför tvn också tills Tommy kom och överraskade mig med EN HEL KORG MED FRUKT!! Jag blev så glad att jag fick glädjetårar i ögonen. (Jäkla hormoner...)

Nu ska jag krypa ner i famnen på T och titta på two and a half men.

God natt!

3 augusti - SÖTSUG

Skit dag på jobbet. Punkt!!

Blev nyss JÄTTE sötsugen, så nu har jag grinat på hjärtat att han ska åka iväg och köpa lite frukt åt mig. Under tiden så ska jag diska lite snabbt och tappa upp ett bad åt oss. Sen ska jag krypa ner i sängen och skratta åt two and a half men.

Over and out!

2 augusti - Vuxenpoäng

ÄNTLIGEN har vi fått hem lite snabbare internet. Welcome Telia to my place!

Idag fick jag min önskan från förra inlägget uppfylld. Kidow har spelat rugby mot urinblåsan hela dagen vilket har resulterat i små kittlingar och fjärilar samt trott att jag ska kissa på mig hela tiden. Det har varit skit jobbigt att jobba när man måste småfnissa hela tiden, men värt!
Efter jobbet så hälsade jag på min kära fader samt plastmor och nu är jag hemma och har tappat upp ett bad åt Tommy. Hör att han är påväg ut så han låg väl där i 5 minuter.. Uppskattat, haha.

Ska väl ta och sätta mig ner och rensa en massa papper från banken tills jag ska dit på möte. Möte på banken -Det är vad jag kallar vuxenpoäng!

RSS 2.0