29 juni - Senaste dagarna

Jag finns kvar här, men just nu händer det en massa saker till och från. Jag är bla. mycket i stan och håller på att jobba på körkortet.
Tränat har jag börjat gjort också. Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag verkligen gillar att träna. Icke sa Nicke, men det gör jag!

Just nu så springer jag mellan sovrummet och vardagsrummet och stoppar nappen i Leon som vaknar och skriker. På skriket så låter det som om min lilla kille har ont, väldans ont. Här hemma så gissar vi på att han är inne i en växperiod eller så är det bissingarna som vill titta ut.
Om man tittar på hur han har mått de senaste dagarna med förkylning, halvkrasslig osv. så skulle det sista alternativet kunna vara rätt. Men det märks ju så småning om.


Nåja, det duger för den här gången. Nu ska jag spöa Kimmen i NHL.

26 juni - Samsucks

Min samsung gick till graven när vi skulle åka till stugan i fredags. Skit telefon! Den har krånglat enda sedan jag startade den för första gången.
Nu ligger jag och tittar på tv och väntar på att Karl ska komma och hämta upp mig. Vi ska åka in till stan så jag kan köpa en ny telefon.

22 juni - Värk

Tittade nyss klart på "Livet på BB". Mitt när alla hade som ondast så fick jag nå jävulsk ont i magen. Sympati värk? Fast näe, det är nog bara vanlig mensvärk.
Välkommen tillbaka mensvärk! Tvi fyfan.

Leon börjar vända på dygnet nu. Vaken fram mot 23-00 och sover till 11 på dagarna. Mamma Angelica är inte sämre utan hakar på trenden. Försökt fått han att somna men utan resuktat.
Busen börjar tjura på och vill dra upp knäna nu också. Idag så hade han snabbt som den lyckats tagit sig under tvbänken med rumpan och kom inte där ifrån. Min älskade gokille:)

19 juni - Söndag

Nog känner jag att jag lever alltid. Igår tränade jag för första gången på.... ? Så idag är träningsvärken enorm, men gud så skönt det känns att ha gjort det!

Leon växer för fulla muggar. Allt i storlek 62 måste bort ifrån garderoben. Huvva vad tomt det kommer att bli! Tur farmor köpte två stycken fina bodys åt honom i fredags:) Storlek 68/74 är nu mer det som passar. Gomagen måste ju få plats!

15 juni - Onsdag

Var ute och övningkörde med min svärmor ikväll. Ja och så lilla Emma i baksätet:) Idag uppgraderade vi turen och blandade in TVÅ rondeller i körningen. Lagomt skakis, ja. Kärringstopp då? Bara ett.

Nu ska jag kramas med Leon innan han somnar. Stora killen rullade från mage till rygg ikväll!! Då blev mamma Angelica riktigt stolt!

14 juni - Föräldramys

Ikväll är det föräldramys som står på vårat schema. Det var ett tag sedan nu som vi gjorde något bara vi två, så det ska bli roligt:)

Nu sitter jag och Leon och myser i soffan. Han har börjat låtit som en katt de senaste dagarna. Piper så det tjuter här hemma. Kissekatten våran.

13 juni - Stackars lilla Illion

Idag blev Leon utsatt för elaka tanter som högg honom. Min lilla bebis!
Eller ja. Om sanningen ska fram så skulle han ta sitt vaccin. Men dom högg honom verkligen i benet!
Fast nu ljög jag igen. Jag gick ut då jag inte ens ville vara där och titta på när dom gjorde illa min stackars kille. Tommy satt tappert och höll honom och jag hörde hur han skrek hela vägen ut till ombytesrummet på hälsocentralen. True story.
Min stackars stackars lilla kille. Nu får vi väl se om han får feber inatt då. Sist så fick han inte det utan sov så vackert i 24 timmar istället.

I övrigt så kan allt med körkortsteori gå och dö. Nu ska jag äta bort min sorg.


Mammas kille!

12 juni - Omvänd psykologi?

Varför äter jag glass fast än jag inte tycker om det?
Varför läser jag 20 olika bloggar istället för att plugga körkortsteori?
Varför slösar jag extra energi på att sitta här fast jag är medveten om att jag inte ska?

Nu ringde Tommy så jag kunde skjuta på det lite till:)

10 juni - Simpa limpa

Det här kommer att bli en toppen dag, det känner jag på mig! Solen skiner och det är underbara 30 grader ute. Dessutom så har bästis Simon varit här och hälsat på. Vi har inte träffats på säkert 4 månader, så det fanns jätte mycket att knappa igen på där.

Om en stund så ska jag möta upp mitt hjärta och efter det så åker vi till svärföräldrarna där en mysig barnpool väntar. Invigning av en grill står också på dagens schema.


9 juni - Jag och kärringstopp hör ihop som två pusselbitar

Jag sov hos pappa inatt för att kunna ta en buss så jag skulle komma i tid till föräldragruppen i krokom. Förstår ni varför jag kämpar på som fasiken med körkortet nu?
Jag blir mer och mer less på att tjorva på med bussar, vill verkligen ha körkort nu. Det tog mig bara 2 år att inse det:)

7 juni - Spindel helvete!

Ville ut på balkongen och mysa och titta på regnet och åskan. NÄ MEN DÅ HAR JAG FÅTT TVÅ STYCKEN INNEBOENDEN PRECIS VID BALKONGDÖRREN!!!
Jag klarar inte av spindlar. Det sticks i hela kroppen och jag får svarta prickar framför ögonen när jag ser någon komma nära mig. Gråta ingår också i listan..
När Tommy kommer hem så blir det fram med sopkvasten!


Dessutom så har dom gjort nät i varje räckhörn på balkongen...

7 juni - Försvunna barn

Nytt här på bloggen är widgeten Försvunna barn som jag har lite längre ner på sidan. Klicka gärna på den så kommer ni till den officiella sidan.
Under bilden finns en guide för hur även ni kan ta del av och kunna lägga upp denna widget på eran blogg. Ju fler desto bättre!

6 maj - Nya svenska sedlar

Är det bara jag som har missat att Sverige ska få nya sedlar?

20 kr: Astrid Lindgren
50 kr: Evert Taube
100 kr: Greta Garbo
200 kr: Ingmar Bergman (Helt ny sedel)
500 kr: Birgit Nilsson
1000 kr: Dag Hammarskjöld


Synd bara att jag inte vet vem 50, 500 och 1000 är? Ibland skäms jag över hur dåligt allmänbildad jag är!

6 juni - Nationaldagen

Idag så åkte vi och hämtade min mamma och åkte till pappsen för att spendera denna nationaldag där. Övriga har lekt tillsammans medans jag och pappa varit ute och övningskört. Gick bättre idag (peppar peppar)!

Nu är det stora hjärtat på träning och barnen sover så jag ska väl byta om och sätta igång med körkortsteorin innan hjärnan får punka och jag måste leta efter den.

5 juni - Söndag före söndag

Ikväll så övningskörde jag ännu en gång. Tyvärr gick det inte som jag önskat så är inte allt för glad ikväll. Men men! Det kommer en dag imorgon med och då hoppas jag på bättring från min sida.
Teori frågorna läses högt här hemma tills öronen blöder. Det känns som att man går i skolan ännu en gång, haha. För en gångs skull så är det faktiskt roligt att läsa på någonting.

Invigde syskonvagnen idag också. Love it! Tror att de små tyckte om att få åka tillsammans. Leon kan som inte riktigt släppa blicken från sin storasyster när han ser henne och hon kan inte låta bli att pussas och kramas med honom.



4 juni - När man inte tror att dom kan bli mycket sötare..

..så somnar dom och man smälter tio gånger om.



4 juni - Syskonvagn, check.

Idag hittade jag igen mitt körkortstillstånd som jag inte visste att jag hade (trodde jag hade ett, men det var inte tillståndet). Jag är inte slarvig, bara otroligt glömsk och klumpig!

Nu sitter vi och väntar på min käre far som ska komma och hjälpa oss att hämta en syskonvagn som vi ringt på. Våran bil gick sönder igår så attee..ja.

3 juni - 6 månader till december

Igår var det dags för övningskörning igen och mer teori. Det gick lite bättre denna gång. Inga stora händelser:)

Nu ligger Leon och myser på golvet bland sina leksaker. Under tiden så tänkte jag passa på att äta frukost och fixa till mig innan Martina och Stefan kommer förbi. Fast som det låter och börjar lukta här så måste jag nog ta med lilleman till skötbordet en sväng innan..


På onsdag börjar mitt favorit program "Livet på BB" igen!
Glöm inte bort att slå på 5an klockan 20:00!!

1 juni - Åhåjaja!

Nu ni är vägarna inte trygga längre. Jag har minsan varit ute och övningskört för första gången! (Läs: första gången..EVER i en bil.)

Det gick bra efter mycket om och men. Första gången jag lyckades få bilen att rulla så släppte jag ratten och skrek. Tommys mamma fick slänga sig på handbromsen och sen var det över. Efter det fick jag motorstopp säkert 8 gånger och då började jag få tårar i ögonen för att jag inte lyckades få biljäveln att rulla.
SEN SÅ! Sen kunde även jag köra en bil fram och tillbaka på den lilla vägen. Köra fram, backa, köra fram, backa osv.

Nu jäklar ska även jag fixa körkortet!

RSS 2.0