28 februari - Dagens bekännelse

Jag tror jag har vattnat ihjäl våran blomma i köket.

Jag sa till Tommy att jag varken kan eller ska vattna för då dör dom. Se hur det gick! Nu är plantan ledsen.

27 februari - Fre, lö, sön

Jag har nog trots allt en utav världens snällaste pappor. Med lite tur så kommer han och plastmor skjutsa mig och Leon till Umeå för att hälsa på mamma om några dagar. Jag håller alla tummar och tår för det!

Vad har hänt annars i helgen då?
I fredags så hade vi mys med Karl-A i vanlig ordning. Vi lagade tacogratäng med ruccola och tittade på film. Blev även lite spel på det.
I lördags så var jag och barnen hos svärmor och hade en slapp lördagsmorgon. Efter ett tag så kom Karl och hämtade mig och Leon så åkte vi in till stan för att titta på Tommy när han spelade innebandy.
Idag så har vi haft det ännu slappare. Blev en liten promenad i det otroligt sköna vädret och sen så kom min far och plastmor på besök. Leon fick lite kläder och Saga fick en ny mössa.

Nu då? Nu blir det ännu mera mys och film. Vi tycker om att mysa här hemma:)

26 februari - Tänk på det!


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8625921.ab

24 februari - Tusen nålar

Jag kom precis hem från promenaden. Tog mördarbacken idag igen bara för att. Någon gång så måste jag ju klara av den utan att vilja lägga mig ner och spy. Kan man köpa kondition? Isåfall skulle jag vilja det.

Kallt var det ute också. Egentligen bara -8 grader, men då måste det ju absolut blåsa också så det känns som tusen nålar i ansiktet.
Snart är det mars. Snart kommer våren!

24 februari - 4 dagar kvar

Så var det bara 4 dagar kvar på den här månaden.
Igår var det tänkt att jag och Marielle skulle åka till min kära mamma som ligger uppe i Umeå, men vi fick tyvärr avboka det. Stackars kära lilla mamma. Måtte min mor bli bättre så vi kan åka och hälsa på henne snart. Jag saknar min mamma! Jag skulle behöva lite mor och dotter tid.


Jag ser att solen skiner ute och det är klarblå himmel. Jag vill ut och gå på en promenad, men har inte riktigt vågat tittat på antalet grader ute än. Ska nog steka mina efterlängtade ägg med fiskkrydda på först och sedan våga ta mig en titt.
Blev nästan lite sugen på att åka skoter..

23 februari - Prins

Idag blir min älskade Leon 2 månader gammal.
Stora killen




20 februari - Com Hem

Våran kära granne Olle kom nyss hem till oss och sa att jag är väldigt lik Judit från Com Hem's reklamer.
Jag får se det hela från den positiva sidan och tänka att jag är lik en sjukt frän kändis som Judit. Hellre Judit än någon annan som typ Eva Longoria, SJP eller Kate Hudson. Eller?

Tack Olle!

19 februari - Kära och goa minnen

Kan inte sova som vanligt. Tommy som nästan bara behöver titta på sängen för att somna lyckades väl somna efter 2 minuter. Tänk om det var så lätt.

Istället för att sova så ligger jag och tänker tillbaka på förlossningen och inser att jag inte skrivit någon förlossningsberättelse än. Jag tycker nästan att jag borde göra det:) Jag får nog så lov att skriva den i minst 2 delar så den inte blir oändlig.
Nu när jag tänker tillbaka så inser jag hur roligt jag egentligen hade det under mina 11 timmar. När jag tänkte tillbaka veckan efter så kom jag ju bara ihåg smärtan.

Ja ja, mer om det senare. Ska nog slå på ett avsnitt av Cougar town och försöka somna inom en någonlunda tidsgräns.

18 februari - Insane

Haha! När jag var magsjuk så spydde jag så jag har fått träningsvärk i magmusklerna. Då är man otränad..

Idag har vi haft mysdag hos barnens farföräldrar och nu är det myskväll med Karl-A. Mys mys, bara mys.

17 februari - Kräk

En ny duschad mamma sitter och myser med sin son Leon som nyligen åt. Poff sa det så var hon inte så fräsch längre då Leon bestämde sig för att spy ner sin mamma.
Luktar mumma..

16 februari - Hej

Vi kom nu fram till att jag inte är batman.
HEJ magsjuka, hej hej!

16 februari - And it sucks!

Jag vet inte hur jag har lyckats, men jag har till och med fått färg i armhålan!! HAALLÅ? Tommy kom in i badrummet och frågade hur fan jag såg ut. Snygg tyckte väl jag, men när jag såg mig själv i spegeln så visar det sig att jag har färg hela ryggen, armarna och ansiktet. Det är roligt nästan jämt!! :)

Annars så är den här kvällen allt annat än bra just nu. Jag har börjat mått illa och gör allt jag kan just nu för att försöka glömma det. Jag hoppas verkligen att jag inte blivit smittad utav de andras magsjuka nu när dom börjar må bra igen. Tror dock inte att oddsen är på min sida.

16 februari - Bara hår

Dagen har bestått av lite städ, lite disk, en promenad och en massa soffa med mys. Ibland är det inte så tokigt att ha alla samlade för lite vardagsmys:)

Just nu så håller Tommy på att bada Leon och jag funderar på om jag ska orka färga håret. Jag tycker inte om att färga det själv, men det är i stort behov av färgning nu så. Tänkte pröva någon ny färg från Syoss som är mörkbrun. Det känns som att jag haft guldbrunt hår i en evighet och behöver lite förnyelse.
Ja det märks väl om jag får panik eller inte. Är ju ändå bara hår så:)

15 februari - Det här med sömn

Varför kan man inte sova när man borde? Det är en bra fråga det..
Tur det finns bra program på tvn just nu då. Big bang theory!
God natt.

15 februari - En känguru

Jag ser ut som en känguru. Av 17 härliga kilon jag gick upp under graviditeten så är nu 19 borta. Kvar är en kängurupåse på magen som hänger sådär..snyggt.
Beach 2011 som dom säger.. Jag skippar den:)


Påtal om känguru. Visste ni att dom bara är dräktiga i 20-40 dagar? Därefter så kryper den lilla ungen på 2,5cm själv in i pungen (påsen) på modern och diar tills den växt på sig.


15 februari - Det här roliga med magsjuka

Här hemma är det full rulle mellan tvättstugan och hemmet idag. Leon har sprutlackerat våran säng och Saga har spytt ner sin. Mums.. I den här lukten så inbillar man sig själv att man är sjuk, men jag har otroligt nog klarat mig än! Fast för att vara ärlig så hade jag nog hellre bytt med barnen så dom hade fått mått bra. Stackarna.

Ja, det är tur att vi har tvättstugan hela dagen idag. Känns som att vi kommer att få springa dit några vändor.

14 februari - Alla hjärtans dag

När jag kom hem så möttes jag utav en fin överraskning som stod på bordet.
Min älskling har ett hjärta av guld!



Nu ska jag fortsätta denna dag i min ensamhet. Alla tre småtroll här hemma har åkt på magsjuka och ligger nu och sover. Det är ett under att jag har klarat mig. Hittills iallafall..

14 februari - Vikt och längd

Då åker vi iväg för vikt och längd igen.
Vi får väl se om Leons "matkontroll" fungerat:)

13 februari - Newborn

Jag älskar Liberos nya reklam. Jag behöver nog inte ens beskriva några känslor. Det är bara att titta så förstår man.


10 februari - Att ha en snöstorm utanför dörren

Någon som missat snöstormen ute? Inte jag för jag ser inte ens nedanför backen här utanför. Kritvitt och helt tomt!
Såååe.. Vem vill ut och gå idag? Inte jag iallafall!

Jag och lilleman ska mysa och städa lägenheten tillsammans.
Har jag berättat att han lärt sig gå? Jätte duktig! Endast 1½ månad och springer runt och ääälskar att dammsuga och sånt där. Ja. Drömma kan man ju, haha:)

9 februari - Vem fan vill gå!?

Jag är påväg och ska ut och gå. Jag hatar att gå. Nej, helt seriöst så är det skit tråkigt att bara gå ut och gå. Meningslöst och långtråkigt.. Men gå bör jag och gå ska jag!
NU!

8 februari - Tisdag

Vilken snäll pojke jag har fått sedan jag började med kolikdropparna! Visserligen bara gått 4 dagar, men han gråter inte som han gjorde innan. Jag är så innerligt glad för hans skull att dom hjälpte så han slipper ha ont! Mammas älskling.

Idag så kom Marielle hit och lekte med mig och Leon. Blev en riktigt bra dag! Dock så fick jag en rejäl huvudvärk och frossa efter att hon åkt hem. Jag skulle tro att jag håller på att åka på feber. Jädrans otur!
Så nu blir det en alvedon, massa vatten, ett leende på läpparna och lägga sig i sängen och titta på film. Imorgon ska jag minsan inte ha feber för då tänkte jag ut och göra backen här utanför.


7 februari - Jäkla hormoner

Vilken känsloapa jag har blivit sedan jag var gravid. Fastnade hormonerna i huvudet och vägrar att försvinna eller?
Ikväll svallar mina känslor över igen och jag saknar en massa människor.
Jag saknar Mikaela..
Jag saknar Marcus..
Jag saknar Marielle..
Jag saknar mamma..
Jag saknar Simon..
Jag saknar Fia..
Jag saknar Mattias (och hans goda bakverk!!)..
Jag saknar en massa massa fler vänner och människor i min omgivning. Jag önskar att jag hade kunnat trollat hit allihopa och bara startat en massiv gruppkram. Det hade varit en toppen avslutning på min dag.

Meen när inte vännerna är här så har jag ju alltid min älskade sambo i reserv (skämt åsido). Nej, men jag ska nog ta och krypa in i hans famn nu och låta mina jädra hormoner svalla bäst dom vill.

7 februari - Top model..?

Någon som tittar på top model på 3an just nu?
Jag håller på att garvar sönder mig, haha!

7 februari - Det här med att vara trött

Leon sitter i sin lilla gungstol och är så trött att han tittar i kors, men sova tänker han minsan inte göra. Han gör allt han kan för att försöka vara vaken trots att han sjunker ihop mer och mer för varje andetag. Sötfis:)

Jag sitter och tittar på de första bilderna från när Leon kom. Det är "bara" 6½ vecka sedan han kom, men ändå så glömmer man hur liten han var då. Det jag däremot aldrig kommer att glömma är den obeskrivliga lycka jag kände den 23december när han föddes. Min älskade prins Leon.


6 februari - Kolik eller inte kolik

I fredags så fick jag tips på BVC om några kolikdroppar till Leon. Dom säger att hans problem liknar kolik, men om dropparna inte hjälpt inom några dagar så skulle vi boka in en ny tid. Så det återstår att se.

Gått upp i vikt har han gjort iallafall:) Hela 5710 kärleksfulla gram väger min guldklimp. Det är lika roligt varje gång vi är där och kollar mått. Han är så duktig och växer som han ska:)

6 februari - Lördag och söndag

MEN vad kul det är på djungelhuset! Vi var där igår och lekte av oss och jag hade minst lika roligt som Saga, haha. Hennes farmor lekte med henne och jag försökte hinna med i tempot med kameran i högsta hugg. Upp, ner, hit och dit.

Idag så har soffan fått gjort dagen. Tv, skidor och mer tv. Leon har fortfarande ont i magen så det har blivit mycket sytta och gos också. Såklart:)

Någon som inte hade lika roligt som övriga i sällskapet.

4 februari - Kära mamma

Ikväll är en jobbig kväll. Jag saknar min kära mamma.
Hade ett längre samtal med henne tidigare ikväll och det är så jobbigt att veta att hon är själv uppe i Umeå och inte mår bra. Måste all bra sjukvård vara så långt bort?
Jag önskar att jag kunde ge all energi i världen till min mamma och ta över lite av det dåliga så hon mådde bättre. Men mamma är stark, det vet jag! Hon är en kämpe.

Nu räknar vi ner tiden och det är 6 veckor kvar tills hon är klar där uppe. Som tur är så är det inte allt för länge kvar tills jag och Marielle ska åka upp och hälsa på henne:)

3 februari - Lyx

Leon sover.
Min kärlek ligger i sängen.
Mina ögon är trötta.

Ska passa på att sova när det är såhär lyxigt.
Imorgon ska jag leka med svärmor!

3 februari - Ont i magen

Klockan 3 inatt så lyckades jag och Leon somna och sov enda tills klockan 10 imorse då han ville äta. När maten var klar och han skulle äta så hade han somnat. Så det var bara att vila några minuter till tills han vaknade igen.

Jag hoppas att Leon inte har lika ont i magen ikväll så man skulle kunna slå på en film och ta det lugnt. Tur vi ska på BVC imorgon så dom kan titta på hans mage igen. Jag undrar hur mycket han gått nu upp då kan knappt velat äta de sista dagarna.

Nej men dammsuga var det nu ja..

3 februari - Nu, igår och imorgon


Med dig är jag stark.
Med dig mår jag bra.


2 februari - Fix och knåp

HAHA! Ja jag hade tydligen januari igår. Det är inte lätt att byta månad.

Idag så ska jag följa min och Tommys fix och knåp bok som vi har. Där i står det varje dag vad som borde göras i hemmet. Undra hur länge det kommer att hålla egentligen.. Men jag måste säga att man hellre tar tag i sakerna när det står vad man ska göra.
Så nu så ska jag plocka disk och vika tvätt tex.

Igår så log prinsen för första gången

Då ska ni veta vilken stolt mamma jag var!

1 januari - Bra, bättre..bäst?

Dagen började bra med en fika med Elin.
Dagen gick över till dåligt tack vare försäkringskassan.
Dagen blev lite bättre med tröstshopping.
Dagen blev jätte bra med en tid för tatuering.

Ja, jag tog äntligen tag i kragen och bokade tid för en tatuering. Jag har bara gått runt och funderat på det i ett par år så nu var det väl ändå tid för det tyckte jag:)

Lite mat på detta så blir dagen ännu bättre!

RSS 2.0