31 januari - Sista dagen på den första månaden

Så var den första månaden på året redan över.

Inatt hade Leon ont i magen igen, så det blev en halvt vaken natt. Vi båda lyckades slumra mellan kramperna. Lilla lilla bäsen min:(
I övrigt så har vi inte gjort någonting idag. Leon var utmattad efter inatt så han har sovit hela dagen. Jag har pratat med mor min och väntat på att den andra halvan av familjen ska sluta. När dom väl slutade så åkte vi till svärföräldrarna och åt middag och har haft en trevlig kväll.

Nu sover barnen och herren är på träning, så jag ska väl passa på att få duscha och pyssla om mig själv lite när tiden finns. Kanske ska lyxa till det med en ansiktsmask när jag väl håller på.

30 januari - Hej då för en stund

Blev lite uppdatering i garderoben igår. Det tackade den för.
Efter en tur på stan blev det middag med mamma, en kopp kaffe och sen hej då. Även om det är hej då för en stund så var det jäkla jobbigt att säga hej då. Det är tur att jag och Marielle ska åka och hälsa på mamma under dessa veckor. Jag ska titta om jag hittar något billigt alternativ så jag kan åka upp iallafall en gång extra också.

Men nu är det tre stycken som skriker om att dom är hungrig. Tydligen så har jag blivit anställd som kock idag så det är väl bara till att ställa sig vid spisen.

30 januari - Under 18 med skrapförbud

Läste en artikel i aftonbladet:
Är man under 18 år får man inte köpa trisslotter.
Är man myndig får man inte köpa en trisslott till en minderårig.

Det är sjukt att något så fjuttigt som att köpa en trisslott till en person under 18 år jämförs med att köpa ut alkohol till minderåriga.

Ledsen syrran, du får inga fler trisslotter på din födelsedag. Haha!

30 januari - Om att få ett syskon, en "iibo"

Fick en fråga om Sagas reaktion på ett syskon som jag tänkte svara på.

Saga är 1,5 år och förstod nog inte riktigt från början att det kommit ett nytt pyre som också skulle bo här. Men det har smält in nu.
Från början när Leon kom hem så tittade hon knappt åt hans håll. Nu är det en massa kel, kram, puss och klappa på bäbis som gäller. Hon är riktigt go med honom (när hon vill) och att stoppa in nappen tycker hon är väldigt festligt:)

När det kommer till svartsjuka så visar hon inte det rakt av, men beteendet har ändrats. Hon har fått lite mer attityd helt enkelt. Men det är sånt man får räkna med när det kommer syskon. Jag vet att jag också ändrades när min syster kom.

28 januari - Äntligen fredag

Vilken sovmorgon man fick idag då! Leon och jag vaknade runt klockan 11 och då var det minsan någon som kom på att han var hungrig.
Nu är det mys och film på tv som gäller tills Tommy och Saga kommer hem. Senare så åker vi in till stan och ska umgås med mina föräldrar. Imorgon ska vi bjuda mamma på middag och kramas en massa. På söndag åker hon igen så det ska bli en massa mys imorgon.

Nä, lite frukost på det här så ska jag nog vakna till liv idag.

27 januari - Det går bra nu

Usch vilken hemsk natt det har varit. Lilleman har haft så ont i magen att vi fick åka till akuten med honom igen. Visar sig att han har något problem med magen (som om jag inte fattade det när han höll på att tuppa av..) men dom kan inte fastställa vad det är. Men vi fick bra hjälp och råd ändå och förhoppningsvis så blir det bättre inatt.

Hem till moster för att sova någon minut och sedan var det dags för nästa. Älskade älskade mamma
Så nu ska jag klä på Leon och så ska ta med moster och hälsa på mamma.

26 januari - En vanlig dag på sjukhuset

Gick jätte bra hos läkaren idag. Efter en timma av obehag, gniss och smärta så var stygnen borta. Är allt som det ska så ska det vara läkt om 2 veckor. Så ja, det lär nog märkas:)

Nu sitter jag hos min moster inne i stan. Mamma kom hem en sväng ifrån Umeå så ville passa på att träffa henne lite extra.
Gofisen min ligger naken i soffan och sprattlar för fullt med armar och ben. Tänk att det var en sådan liten sak som att blöjan behövde åka av för att han skulle bli glad igen efter att ha skrikit ett tag.



Imorgon ska vi till BVC igen för längd och vikt. Jag längtar!


25 januari - Det där med maximal otur?

När Leon ville ut så blev det bråttom och dom fick klippa. Med min vanliga tur efter förlossningen så har inte såret läkt. Därför blir det en tur in till sjukhuset igen för att se över såret och stygnen som inte vill försvinna.

Gud, vad har jag gjort dig?

-Nej, skämt åsido! Jag har bara maximal otur och jag tar den smällen. Att ha fått Leon är värd varje minut jag spenderar på sjukhuset.

Tommy säger att det osar omkring Leon. Bäst att jag går och byter.

24 januari - Jag skulle kunna tro att jag är en ko

Mys dag på hög nivå. Leons blivande gudmor kom på besök:) Han blev nöjd, hon blev nöjd, vi alla blev nöjd.
Marielle och jag planerade lite hur vi ska ta oss till Umeå för att hälsa på mamma inom de kommande veckorna. Blir nog bra det där. Mamma behöver lite stöd och kärlek från barnbarnet sitt!

Nu ska jag fortsätta pumpa mjölk och hålla tummarna för att vi ska få någon ordning på det här. Jag håller modet uppe och kämpar på:)

23 januari - Nytt är inte alltid bättre

Lite nyare, inte bättre. Får bli nytt (ny header) och bättre senare för nu ska jag lägga mig bredvid Leon och titta på film.

Idag blir min lilla prins en månad! Det spelar ingen roll hur många gånger jag haft infektion eller hur mycket trippar vi gjort till sjukhuset. Jag har ändå haft mitt livs bästa månad. Jag har ju fått haft min son vid min sida.


23 januari - Ny design på gång

Jobbar lite smått på ny design. Skit tråkigt.
Medans jag bläddrade igenom lite bilder så hittade jag igen en underbar bild på Tommy och Saga från 2009.
Nu blir det en tripp till svärföräldrarna!


21 januari - Den där som delar mitt liv med

Jag har en gullig pojkvän som ibland.. ja. Han väljer inte sina ord rätt ibland.
Idag tog jag mig tid till att verkligen försöka fixa till mig och lägga lite mer tid på hår och make up. När min käraste kommer hem så säger han ingenting (!!). Då frågar jag om det inte blev bra och så svarar han stolt:
-Men älskling, du är alltid fin! (Skit stolt över sitt svar, jag lovar!)
Då påpekar jag att jag faktiskt gjort mig lite extra idag och den gulletoken säger:
-Men jag sa ju att du alltid är fin, med ett tvekande leende.

Jag vet vad han menade, men det är lite roligt när han ska försöka få till det och så snubblar han på orden. Jag älskar honom från topp till tå och in och ut



Just nu så sitter vi och myser i soffan med Karl. Han var snäll och kom med pizza och kebab till middag. Dock var det ett hårstrå(!!) i min kebab. Det är ett bevis på att jag inte ska äta skräpmat och absolut inte äta ifrån det där stället i Ytterån.

20 januari - Laban

Idag åkte Laban fram.
Gilla?
Svar: Ja!


19 januari - Goklimpen

Min underbara gobit till son hade gått upp ett halvt kg till sedan förra veckan. Han är allt för go och glad i maten, men ack så underbar!

Idag ligger vi hemma och bara myser under täcket, Leon och jag. Tänk att på söndag så blir han en månad. En hel månad.. Tiden går fortare än vad jag vill att den ska göra. Vart är stoppknappen..?

18 januari - BVC

Så bar det iväg till BVC ännu en gång. Jag undrar hur mycket min lilla man har gått upp denna gång. Sist var det ju hela 450gram! Stora killen:)
Efter BVC bär det av staden där jag måste fixa med papper. Alla dessa papper..

17 januari - Na na na

My chemical romance - Na na na
HEJHEJ, det gillar vi!

Nu sitter jag och väntar på att tvillingarna Mårten och Niklas ska komma förbi på ett efterlängtat besök. Bara väntat i ett och ett halvt år sedan sist, haha:) Men vilken minut som helst så är dom här.

16 januari - Vardagslyx

Vardagslyx för mig numera är att få ta en lång varm dusch, smörja in mig och sedan få ta på mig lite make up. Tänk att så lite kan betyda så mycket!

Nu ska jag skynda mig att skura golvet innan Leon vaknar och vill äta.
Och just ja! Jag mår mycket bättre nu! :)

14 januari - Hej infektion, hej hej!

Nu är jag hemma igen efter en ny tid på sjukhuset. Den underbara personalen på gyn avd. har tagit så bra hand om mig ännu en gång.
Efter en tillsägelse av en vän så gick jag till gyn då jag fortfarande hade ont i magen efter infektionen. Fick vackert gå ner till akuten direkt där det visade sig att infektionen aldrig läkt och var lite ondare. Så det blev en operation i tisdags natt där dom tog bort det som låg kvar efter förlossningen och igår fick jag komma hem igen.
Klipp klapp, jag mår genast bättre!

Nu ska jag städa upp i denna svinstia jag kallar mitt hem. Det är en liten sessa som har spridit ut alla sina leksaker över hela lägenheten och jag har råkat tappat kläderna där jag stått. Tänk att pojkarna i hemmet är dom mest renliga..

9 januari - Så liten i den stora världen

Leon fick pröva storasysters säng. Han är lika stor som
gosedjuren och dockorna hon har. Lillfisen min:)


Tittade igenom bilderna på kameran och hittade en bild ifrån förlossningen också.
För 17 dagar sedan så låg han i den där magen. Han som redan blivit så stor!

8 januari - Sjukt otränad

Så har jag gjort min första jobbiga promenad. Tänk att man kan vara i en sån jäkla dålig form! Helt sjukt vad jag är otränad, haha. Fick nästan blodsmak i munnen efter den branta backen här utanför. Pinsamt ju, haha!

Saga har kommit på att Leon är hennes lillebror nu också. Så när vi frågar vart lillebror är så pekar hon på honom och sedan på henne själv att han är hennes. Vad dom lär sig fort!:)

Nu ska jag krypa ner hos prinsen igen och titta på sprint.

6 januari - 14 dagar

Tänk att idag blir min Leon Wincent hela 2 veckor! Det är redan 14 dagar sedan jag fick se min älskade lilla ängel för första gången och varje minut med honom är den bästa


Ett stort grattis också till min vän Tomas
som blev pappa till en liten flicka imorse!

4 januari - Senaste dagarna

Ja som sagt, blir inte mycket tid här längre. De senaste dagarna har vi som vanligt åkt till och från sjukhuset. Lilleman har ont i magen och jag fick oturen att åka på en infektion i livmodern. Men nu hoppas vi på förbättring!:)

Ikväll har Marielle varit här och gosat med mig och Leon och nu är min kära mor här och ska ha myskväll med oss. Hon kletade även i lite fäg i håret mitt så jag inte ser ut som en galning. Hade en jädra utväxt, så nu känner jag mig normal:)

Nu är det film och godis!

1 januari - 2011

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!
Pusskram från Leon och mig



RSS 2.0