31 juli

Går lite segt på bloggen, men går på semester på fredag och då jävlar!

Just nu sitter jag hemma själv och pillar på naglarna i väntan på att Tommy ska komma hem. Vi har nog tjänat en halv förmögenhet på att hämta Karl och Kimmen från stråket/yran senaste dagarna. Klirr i kassan!

Idag är det 136 dagar kvar tills bebis kommer. Alltså hela fyra månader och 14 dagar. Tänker absolut inte säga att jag är less, för magen är helmysig, men det hade väl kunnat varit lite mer action! Känns som att han har gått i ide och tänker inte röra på sig först än det är dags att se dagens ljus. Snoris, jag vill ju brottas och fightas lite i magen ♥
Vi håller på att fundera ut namn till våran lillkille också. Ett andranamn har vi, men det är ett förnamn som fattas. Förslag är välkomna!

Nu ska jag hämta en sked och melon och kura ner mig i sängen och vänta på att min alldeles egna andra halva ska komma hem.

24 juli

Skrev ett längre inlägg men vem orkar läsa? Idag har det blivit jobb och ensam tid hemma så man fått varit tjej på riktigt och fixat naglarna, lagt ansiktsmask och färgat brynen.

Imorgon är vi barnfri ett tag då Saga ska vara lite med sin mamma. Om vädret tillåter så tänkte vi lira lite minigolf och rå om varandra. Påtal om varandra så har jag och Tommy snart ett år i förlovningsdag och har bokat en natt på hotell för det. Det blir nog den sista gången som vi får vara bara vi innan lilla prinsen våran kommer. För dem som undrar så är det beräknat den 14e december:) SOM jag längtar! Ska slänga in någon bild på magen snart också.

Nu blir den myskväll med hjärtat och Karl. Sup lugnt på stråket ikväll!

22 juli

Blev så sugen på att fixa en ny blogg nu när jag läste min vän Mikaelas. Nu för tiden så har jag ju lite mer tid över iallafall och även en fungerande kamera. Kanske kan bli något bättre på att blogga än tidigare :)
Men nu skriker bebisen i magen efter mat så jag ska laga något och hinna dammsuga innan min Tommy kommer hem med lillan.



Alla tre i ett litet mysigt paket.


RSS 2.0