31 mars - Torsdag

Det var jätte trevligt att få träffa de andra mammorna på kongroa imorse. Vi pratade, fikade och lekte med barnen.
Efter att ha varit på kongroa så åkte vi till läkaren och efter det så hälsade vi på mamma. Hon ser mycket kryare ut nu än för 2-3 veckor sedan. Jag måste säga att det känns väldigt bra inom mig att få ha mamma på hemmaplan nu. Det är nära och jag kan träffa henne när som helst.

Nu är vi hemma, nyäten och även utvilad efter en ganska lång dag borta. Båda barnen sover så vi tänkte vi tänkte sätta oss och lira lite Call of Duty.

31 mars - Kongroa

Har precis sminkat mig klart inför en träff på kongroa i krokom. Det är inte vilken träff som helst, utan det är gamla föräldragruppen som ska träffas åter.
Ååh det ska bli så skoj! Sist det var träff så åkte jag och lilleman på magsjuka. Men nu ska vi minsan få träffa allihopa igen och se på deras små.

Njut av dagen!

30 mars - Gårdagens kläder



Här är Leon i sin fin fina skjortbody som han fick utav Marielle.
Jeansen fick han utav morfar och plastmoms i "3 månaders present".
Mammas stiliga kille

30 mars - Fett

Jag fattar inte riktigt. Har ordet fett börjat blivit inne igen?
Hemska tanke!

29 mars - Dagens

Nu ska jag och lilla Leon åka till svärföräldrarna. Jag ska nämligen bjuda dom på middag idag! Det blir lite fisk, broccoli och en god sås till.


Jag har börjat fått tillbaka mina
fräknar nu när vårsolen kikar fram.

28 mars - Bättre sent än aldrig

Datorn har varit paj och knappt fungerat sedan i lördags. Jag är inte ens säker om jag kommer att kunna skriva klart detta.

Marielle och Mattias var nyss här och hälsade på oss. Det har varit en mycket trevlig eftermiddag måste jag säga och Saga har haft HUR kul som helst. En himla massa kaffe har det blivit, så vi får se när man somnar ikväll:)

Nu vill jag inte lägga upp det som blev lovat förra inlägget, men det blev ett litet leksaksdjur, dreggellappar, ny bilbarnstol och spjälskydd.

25 mars - Jamtli museum

Ikväll så orkar jag inte skriva något. Har myskväll med Karl-A och mitt älskade stora hjärta som vanligt ikväll. Självklart ska dom titta på hockey. Kul, jätte kul.

Har varit på jamtli museum idag med barnen, deras farmor och faster. Denna gång så tror jag faktiskt att det var vi större som hade roligast.
Efter museet så åkte vi på barnens hus och fyndade lite. Kan ta det imorgon.

God natt!

25 mars - Uppe innan tuppen

Här blir det inte många millimeter sömn inte. Båda de små vaknade innan klockan 6 imorse och tänkte minsan inte somna om.
Nu leker de båda på varsitt håll och jag kan passa på att stirra in i väggen och drömma mig bort om att någon super hunk som Matthew Gray Gubler skulle komma med en kopp kaffe åt mig, pussa mig på pannan och vira in mig i en filt.
Gud, finns du där uppe idag?

24 mars - För fylliga läppar

När jag kommer tillbaka på jobbet så blir detta min nya gobit.

Too faced Lip injection
Fyller ut läpparna. Har skrivit om denna i ett tidigare inlägg. Mina läppar blev verkligen fylliga direkt efter första appliceringen.

24 mars - Torsdag

Idag är det lugnet själv här hemma. Har nyss stökat på med mitt abonnemang efter en jätte faktura som jag inte var allt för glad över. Men nu är även det fixat och klart. Skulle till och med få några kronor tillbaka!

Igår så åkte jag in till jobbet efter att ha varit på BVC med lilleman. Vi blev introducerade för en nyhet som kommer att komma till Parelle inom kort. Stay tuned!

23 mars - 3 månader

Våran älskade Leon Wincent blir 3 månader idag.
Det ska "firas" med en spruta. Stackars stackars pojke!


23 mars - Jag hatar telefonkö

Sitter och väntar på att försäkringskassan ska svara. Jag har bara plats 118 i kön, så jag är väl framme imorgon?

Annars så har jag sovit gott för omväxlingens skull och Leon somnade så snällt runt 20 tiden igår. Jag har bra nog tur jag att han somnar i tid om kvällarna och sover hela nätterna:) Guld gosse!

22 mars - Det här med kolik

Leon den stackaren har haft kolik sedan han föddes. Räddningen för oss har varit minifom som finns att köpa på apoteket. Enda sedan han började med dom dropparna så har han varit en riktigt lugn och glad kille.

Tänk att det tog läkarna nästan 2 månader att komma fram till att det var kolik han hade. En läkare säger att det kan vara kolik medans nästa säger ICKE, han har tarmvred, bakterier osv. osv. osv...
Så i två månader fick vi åka in och ut från akuten och hälsocentralen tills en utav dom tillslut kom fram till att vi skulle pröva minifom. Hjälpte minifom så var det kolik vår lilleman hade.
Så enkelt var det!



22 mars - Mys på en tisdag

Barnen vilar lunch. Då blir det girl time!

22 mars - Såhär brukar mina fredagar se ut



Trevligt va?

21 mars - Bra på tv

Älskade älskade måndagar. Ikväll är det finalen i Top model (jag har dock vetat om vem som vinner sedan ett tag tillbaka) och så är det En unge i minuten.

Jädrans! Top model börjar ju nu OCH det är dubbelavsnitt. Det hade jag ingen aning om så nu har jag absolut inte tid att sitta här.

21 mars - Mat- och sovklocka

Så var det måndag igen. I helgen har det inte hänt allt så mycket. Jag var på badhuset med barnen och deras farmor i fredags. Jag måste säga att det var riktigt uppskattat för stora som små:) Så dit ska vi absolut fler gånger!

Jag måste säga att jag är otroligt imponerad utav små barn och bebisar. Är det mat så är det verkligen mat som gäller. Nu, nyss, helst igår om dom får välja.
Leon vaknade när jag satt och skrev här och då var det minsan inget litet gnyss gnyss utan NU ska det vara mat. Jag vet inte om han ens hann slå upp ögonen innan han insåg att han var hungrig.
Den som kom på Skalmans mat- och sovklocka i Bamse måste helt enkelt ha blivit inspirerad utav bebisar. Dom är ganska identiska.

 



19 mars - Lanvin

Jeanne Lanvin La plume.
Min senaste doft som jag
är hopplöst tokig i!

Topp - aprikos
Hjärt och bas - Hallon och mysk


19 mars - 19 april

Idag så är det en månad kvar tills jag fyller 20. Herregud! Jag är snart inte tonåring längre. Vart har livet försvunnit? Nyss var jag en stökig, störig och irritersam 15 åring som inte lyssnade ett dugg på mor och far.
Idag är jag snart 20, är skötsam, har en egen liten familj och till och med ett bra jobb.
Livet är bra lustigt ibland.

18 mars - Vindtät overall

Jag gick in på Lindex idag och köpte en jätte fin overall åt Leon. Den är vindtät, så den passar från januari till juni. Är det kallare ute så är det bara att ta en extra tröja under.
Vi hade en likadan i rosa åt Saga förra året och den var perfekt när det var tidig sommar och blåste lite kyligt.

Lindex baby för 249:-
Finns i rött och blått


18 mars - Solglasögon för bebis

Solglasögonen som Leon fick av sin farmor är köpt på Lindex babyavdelning. Dom finns i färgerna vitt och svart. Pris 40:-

17 mars - Är det en zebra eller en människa?

Imorgon så ska vi på badet. Jag måste erkänna att det här med bikini känns lite halvt sådär. Jag ser faktiskt ut som en zebra med en kängurupung! Ja ja, att få barn var värt det och vad gör man inte för lite skoj:) Men ändå!

Min kära halva är påväg hem från träningen sin och jag ska väl fortsätta med barnkläderna. Det var mycket där också som skulle rensas bort tydligen. Stora killen tex. kan inte riktigt ha stl 56 längre. Det blir lite trångt om magen:)

17 mars - Komas mida

Såg att en speciell vän till mig som spelar i Komas mida har skickat inbjudan om en spelning nu i mars. Tydligen så ska dom släppa ett nytt album nu. Det är mäkta synd att det är i själva götet som spelningen äger rum för dom är otroligt bra och jag har inte sett dom spela på säkert 2 år eller mer.
Hur som helst. Tänkte att dom är absolut värd att nämnas så ni borde gå in och lyssna på några av Komas midas låtar HÄÄÄR.


"Ärek"


17 mars - Stök

Huuvva! Det blåser järnspik ute. Kom precis hem från en promenad och tänkte aldrig på att ta på mig en mössa. Är huvudet dumt så får denna gång huvudet lida.

Nu ska jag (försöka) avsluta det vi påbörjade igår. Vilken klädhög det blev som ska bort! Inte undra på att det blev rent i garderob och lådor:)
Dagens projekt är att försöka få till garderoben i barnrummet. Dom delade på en förut och ska nu förhoppningsvis få en varsin. Tänk att två så små har så mycket kläder tillsammans.


16 mars - Vår

Leons farmor köpte honom ett par skit tuffa solglasögon idag! Synd bara att dom ser ut som 3D glasögon på bilden.
Jag själv tog tag i att köpa lådor som vi ska ha under sängen och på garderoben. Så just nu håller vi på att vårstäda i garderoberna här hemma.

16 mars - Snabbis

Kaffesugen. Sjukt kaffesugen!
Sitter och inväntar svärmor. Leon leker och jag tittar glatt på. Tror hon kom nu.
Puss!

15 mars - Hopp i säng!

Jag ger upp! Kryper ner i sängen och försöker slumra istället för att sitta uppe och tråka sönder. Jag FÅR bara inte titta på Desperate housewives för att jag missade förra säsongen. Svårt, det är bra.
Just fan, Cougar town börjar ju klockan 22. Nu blev det knivigt. Någon tittar tydligen på hockey i sovrummet.. Blää!

15 mars - True story

Vi, jag och Leon, satt och skulle skriva ett inlägg tillsammans. Det slutade med att jag gick igenom tusen andra saker på datorn för att jag inte hade någonting att skriva och sedan så började jag att laga mat. Men nu så! Nu sitter jag här och har lika lite att skriva som jag hade då.

Alla slumrar här hemma utom jag. Antar att jag borde passa på att ta en lång dusch och lyxa till det med ansiktsmask när tid finns. I och för sig så finns det tid nästan varje kväll då Leon (oftast) somnar mellan 7-9 om kvällarna, but i'm laaazzzy. True story.


14 mars - En annan del av Nälden

Nu är vi hemma igen. Det blåste mer än vad det såg ut så det var inte allt så skönt att vara ute och gå. Men Leon såg lagomt nöjd ut när vi kom hem:)



14 mars - x2000

Dagens soffläge x2000 blev sängläge x2000. Snorig och ont i halsen har jag också. Jäkla typiskt!
Klarblå himmel, plusgrader och lätt vindpust har dagen att bjuda på, så då måste jag ju självklart bjuppa min son på en liten tur i vagnen. Mina ben är öm efter promenaden igår, men vad gör man inte för charmören här bredvid:)

13 mars - Ont i tassarna och nosen och halsen och..

Tröttare tjej får man leta efter. Vi klev upp klockan 6 för att Tommy skulle in till stan och åka iväg på match. Jag och barnen åkte till min far och har lekt hela hela dagen, samt att det blev en lång promenad.
Så nu sitter jag hemma och är öm i hela kroppen och hoppas på att Tommy kommer hem snart så vi kan ta ett låångt varmt bad och sen sova längre än någonsin.

Imorgon blir det till att inta soffläge x2000. Ja, om ingen kommer över på en kopp svart det vill säga:) Kanske en promenad för Leons skull. Det blir då inte för min skull iallafall.

12 mars - Lördag

Min käraste som jag delar livet med kom hem från sin fotbollsmatch för en stund sedan, så då blev det en promenad i det otroligt sköna vädret.
Nu sitter jag och Leon och inväntar hans gudmor Marielle som ska komma på middag. Hon åker bort till Thailand på måndag och blir borta en hel jäkla lång månad. Bara därför ska vi mysa lite extra ikväll.

Nu har Leon ett serious deep talk som jag borde delta i:)

11 mars - Den där riddaren

Har nu suttit och tittat på filmen Ocean SJÄLV då min riddare i glänsande rustning somnade klockan 22. Charmig snubbe det där.
Nja kanske ska ta och lägga mig jag med då eftersom resten utav familjen sover.

9 mars - Onsdag

Uppe med tuppen höll jag på att skriva, men klockan är ju banne mig 11. Visserligen så vaknade jag och Leon vid 8 imorse, men vi har dragit oss och myst som vanligt på morgonen.
Nu har jag precis lagt honom för en liten tupplur och själv så ska jag vänta på att Tommy ska komma hem från jobbet och äta lunch med mig.

8 mars - Den där Sofia

Värre snyft program finns ju inte.
Snyftade till och med till trailern
inför nästa vecka. Puuh!


8 mars - HR



8 mars - Bank, Skallebank

Skallebank har jag. Jätte mycket skallebank. Mådde inge bra inatt heller och fick sova lite mer än 2 timmar innan väckarklockan ringde och det var tänkt att jag skulle till stan. Med tanke på hur jag mådde och antalet timmar sömn så bestämde jag mig för att stanna hemma och som det känns just nu så är jag glad för det.

Alla blommor håller på att dö här hemma nu också. Det var dumt utav Tommy att sätta mig på att vattna blommorna. Riktigt dumt. Hej då blommor!

7 mars - Tjuven själv

Jag har inte hittat mina nycklar sedan jag använde dom i torsdags eftermiddag. Så nu ikväll har jag och Tommy letat och letat och letat. Jag skakade alla skor i hallen i hopp om att dom hade ramlat i skorna, men icke. Krypt under bord och lyst under soffan, men inga nycklar. Vi letade till och med igenom bilen.
Slutsatsen av allt letande var att om nycklarna hade ramlat ner från hatthyllan så måste Saga ha fått tag på dom. Har Saga fått tag på nycklarna så är det kört, vi kan lika gärna säga hej då till nycklarna för hon är en expert på att gömma.

Så nu har jag vinkat av Tommy som ska åka och träna innebandy och när jag gick in i hallen så bestämde jag mig bara sådär för att sticka händerna i mina svarta höga skor. I dessa skor så hittade jag ett par strumpor och i dessa strumpor så låg mina nycklar. Gissa vilken som hade fått tag på nycklarna?:) Haha.

7 mars - Mys från frukost till middag

Mitt lillhjärta ligger bredvid mig här i sängen och tittar på Operah. Vi kan det här med att dra sig på morgonen:) Imorse vaknade han och ville äta klockan 7 och sedan så somnade han om. Jag tackade verkligen inte nej till en sovmorgon idag då jag inte kunde somna inatt.

Igår så rullade Leon från mage till rygg. TWICE! Jag och Tommy satt med de största smilbanden man kunnat se på våra läppar. Stolt mor och far:)

Nu ligger han och har en diskussion här bredvid som jag tänker delta i. Så vi ska prata och gosa lite till, sen blir det promenad.


Leon Wincent, 23 december 2010.

6 mars - Leon Wincent


Leon har blivit en stor kille! Om 17 dagar blir min prins 3 månader och för varje dag som går så utvecklas hans beteende mer och mer. En riktig mamma-gris är han också

5 mars - Dagen D

VILKEN underbar dag! Idag ska jag få krama mamma. Jag sitter och räknar ner timmarna tills vi ska dit. Sist jag pratade med henne så verkade hon göra samma sak. Kära mamma.

Annars så hade vi en lugn dag igår. Barnen somnade tidigt så då passade vi på att släcka ner, tända ljus och bada. Hela 1½ timme gick åt till att bada och snacka massa balja.

Nu blir det son och moder tid. Haepa!

4 mars - Längtan

Idag så längtar jag tillbaka till jobbet. Som igår och även dagen innan. Jag längtar efter alla goa kollegor på jobbet och så längtar jag efter alla produkter. Jag längtar extra mycket till jobbet varje gång jag peelar ansiktet eller står och väljer ut en ansiktsmask.
Kort sagt; Jag längtar efter att få jobba idag.

Men sen så har vi den andra sidan av detta. Efter sommaren så börjar jag mest troligt att jobba igen och då kommer jag inte att vilja det. Jag kommer att längta ihjäl mig efter att få spendera dagarna med Leon.
Det är tur att det är några månader kvar. Innan dess så har jag nog hunnit ändrat mig tusen gånger om:)

(Bild tagen från parelleostersund.se)



3 mars - Försenad till jobbet?

Jag har inte rört mig ur fläcken än. Hittade istället en rolig grej i aftonbladet.

De 8 sämsta ursäkterna folk kommit med när dom kommit sent till jobbet (nummer tre är en solklar favorit!):

1. "Min botoxbehandling tog längre tid än jag förväntat mig"
2. "Jag blev attackerad utav min katt"
3. " Jag fick inte tillräckligt med sömn eftersom min pojkväns fru kastade ut mig ur huset"
4. ”Jag kunde inte använda bilen på flera timmar på grund av att den invaderats av en bisvärm och jag fick vänta tills de flugit vidare”
5. ”Jag visste att jag redan skulle bli sen så jag tänkte att det därför var lika bra att stanna till och köpa munkar åt allihopa”
6. "Mitt hår gjorde ont på huvudet"
7. "Min karma är inte i fas idag"
8. "Jag är inte sen. Företagets klocka går fel"


3 mars - Händig som en rejäl man!

Nu så har jag varit duktig och monterat ihop Leons spjälsäng som vi målat om. Jag lyckades att få ihop den helt utan beskrivning faktiskt! Jaa, jag är stolt.
Nu när sängen är monterad och klar så ser jag hur otroligt mycket som vi har missat och slarvat. Men det fixade jag lätt med vitt nagellack!:) Huvudsaken är att den är vit och inte brun. Då är iallafall jag nöjd.

Det ska bli spännande att se hur det går för barnen att dela rum sen när Leon ska börja sova i spjälsängen. Jag tror faktiskt att det kommer att gå jätte bra. Leon har redan nu sina rutiner och somnar någon gång mellan 20-22 och sover hela natten. Men det hinner nog ändras innan det är dags för honom att klippa strängen från vårat rum:)

Nu sover iallafall båda barnen och sängen är monterad och klar. Då är det väl hög tid för mig att hoppa in i en dusch. Då väl lyckas slita mig ifrån datorn..

3 mars - Lyckans dag

Vi har inte besegrat cancern, men vi är en bra bit påväg. Imorse fick vi beskedet om att behandlingarna har tagit jätte bra så mamma ska äntligen få komma hem ifrån Umeå. Jag är så himla glad just nu! Om två dagar så får jag krama om min mamma. Min älskade älskade mamma.


1 mars - Polis polis

Ett mycket snabbt inlägg. Åker in till stan och ska fixa lite roligheter för mamma tills hon (peppar peppar) kommer hem om några dagar.
Första stoppet -krokoms polis och leta nycklar.

Måste pudra nosen lite och säga hej till marscaran innan jag åker. Så nu blev det väldans bråttom.

RSS 2.0